Wednesday, 5 June 2013

Lawak okey lawak.

1.Saya text awak tak balas. Saya call awak tak angkat. Nak saya hantar surat guna burung merpati ke apa?

2. Budi bahasa haram . Maki orang sebab dia TAK faham bahasa kebangsaan DAN bahasa inggeris . Memang layak pun . BANGANG

3.  Anak : ''Ayahh , nak RM50 .'' Ayah : ''Ha ?? RM40 ? Kamu nak buat apa dgn RM30 ?? RM20 pun cukup kan ? Nah RM10 .'' Anak : -__-

4.  Mak aku pesan. Kalau nak cari GF/Isteri. Jangan cari lawa lawa. Sebab yang lawa lawa ni susah nak jaga :3

5.  Lelaki: "Kenapa nak nangis bila tengok cerita sedih? Cerita je pun."
     Perempuan: "Kenapa nak jerit bila tengok bola? Bukan dia dengar pun."

6.  Orang berbudi ➜ Kita berbahasa. Orang memerli ➜ Kita merasa. Orang berbudi ➜ Kita berbahasa. Orang memaki ➜ Kita belasah je ramai ramai kayy

7. "BF: You ni umpama babi lah. GF: Apsal pulak?! BF: Yela, babi kan haram kalau sentuh. Sama macam you. Jadi, jom kahwin? GF: JOM!" Sweetnya.

8. Ex buat open house → Pergi rumah Ex → Jumpa Ex → Ex bagitau → 'Aku nak kau balik' → *dalam hati , dia nak aku balik or dia suruh aku balik ?

9. *Bila kita dapat A dalam exam* Parents : Wah senang nya soalan ni. *Bila kita failed dalam exam* Parents : Soalan senang pun boleh fail ke?

10. Seburuk buruknya lelaki, jangan sekali kali memukul wanita. Ingat yaaa, kita lahir dari lubang vagina, bukannya lubang penis. Hargai wanita.

11.  Ustaz sekolah saya cerita, ada budak tanya dia. Lepas solat boleh tak kita doa macam ni ; Ya Allah Ya Tuhanku, doa aku, macam biasa.

12.  Perbezaan antara kereta baru dan pengantin baru ialah Kereta baru nampak lubang elak . Pengantin baru nampak lubang hantam lagi dalam :D

13.  1+1 = Gwiyomi. 2+2 = Gwiyomi. 3+3 = Gwiyomi. 4+4 = Gwiyomi. 5+5 = Gwiyomi. 6+6 = Gwiyomi. Siapa cikgu math hang ni? Mai sini aku nak jumpa ?

14.  Saat memalukan apabila anda sedar bahawa orang itu tidak melambai tangan pada anda.

 Semua lawak ni saya dapat dekt twitter. Well mereka semua AWESOME !! (:

1 comment:

  1. lawak/lucu kan!, awak pun comel.. hehehe.. salam kenal>> by indonesia

    ReplyDelete