Sunday, 17 March 2013

Saya Rindu Awak ❤.

I miss We fight Kita selalu gaduh sebab benda kecil je,maybe silap saya juga lah sebab saya mungkir janji kadang kadang saya terlupa nak buat apa yang awak suruh. We curse. Kita selalu saling mendengar antara satu sama lain.Apa yang awak rasa ,apa yang saya rasa semua kita tahu. Sampaikan tiada rahsia antara kita berdua sebab kita kan dah janji sayang? We kiss . Saya rindu sangat dekat awak,kadang kadang kita tenung antara sama lain then awak pun buat flying kiss. Alahai,indahnya masa tu. We hug  . Apabila kita dah lama tak jumpa mesti saya rasa nak peluk awak,saya nak peluk awak kuat kuat. Kalau awak sejuk biar saya jadi baju sejuk awak. We text  Dulu kita selalu mesej , sampai kan saya sanggup langgar peraturan asrama dan berusaha apa cara untuk saya dapat berhubung dengan awak.But now , awak kerja saya selalu tunggu awak mesej sebab saya tak nak ganggu awak nanti kesian awak ye sayang. Saya tak kisah saya faham awak. We talk Kita suka borak kekadang sampai pagi , saya ingat lagi awak suruh saya teman masa tu bulan puasa . Awak nak kita borak sampai sahur , saya tak kisah asalkan awak bahagia dan happy. Besok pagi masa sekolah tu , saya melepek je dekat meja semua orang hairan kenapa dengan saya. Saya cakap saya teman awak lagipun hari tu hari jumaat so tak da lah letih mana pun . We argue . Saya takut sangat bila awak marah sebab saya takut awak tinggalkan saya. Saya hanya mampu berdiam dan saya cuba pujuk awak even saya sebenarnya tak reti nak pujuk orang . Kadang kadang saya rasa saya jahat sangat sebab banyak kali saya buat awak marah dan sedih . Kalau saya boleh putarkan masa tu saya akan perbaiki kesalahan saya. Saya memang tak sempurna tetapi saya cuba nak mencintai awak dengan cara yang sempurna. We laugh . Awak suka , saya suka . Saya nak bahagiakan hidup awak , saya berusaha apa cara pun supaya saya dapat jumpa kekadang saya terpaksa buat macam macam alasan untuk keluar. We smile  together , kalau bersama dengan awak saya senyum sebab awak lah jantung hati saya , saya akan lupa semua masalah saya. We love each other , saya tak nak tinggalkan awak ,awak sayang saya . Saya sayang awak sangat sangat . That's just us  Kalau boleh hubungan ini saya nak sampai ke jinjang pelamin. Tapi kita hanya merancang tuhan menentukan. Dunia akan jadi kita punya when we together. Bulan bintang jadi saksi kita. Hubungan ini hanya kita sahaja iaitu awak dan saya. Tiada yang lain.


You Are My Everthing.

No comments:

Post a Comment